مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن آپارتمان

با سلام. بنده دو سال قبل آپارتمانی در تهران پیش خرید کردم و قرار شد در موعد مقرر سازنده تحویل دهد. اما الان ٩ ماه از زمان تحویل میگذرد و سازنده الان زنگ زده میگه بیاید تحویل بگیرید. ولی ساختمان نه آب و نه برق دارد و آسانسور هم آماده نیست. ضمن این که در قرارداد ذکر شده که تمام این موارد باید تکمیل باشد و پایان کار هم گرفته باشد. اما سازنده می‌گوید من فقط به این شکل تحویل میدهم و بعدا این موارد را آماده میکنم و اگر به این شکل تحویل نمی‌گیرید برید و شکایت کنید. لطفا راهنمایی کنید که با وجود این موارد آیا ما به حقمان می‌رسیم؟ اگر الان شکایت کنیم چقدر طول می‌کشد؟

پاسخ ها :

عدم تکمیل آپارتمان پیش خرید توسط سازنده عدم انجام تعهدات توسط سازنده پیش خرید آپارتمان قوانین پیش خرید ملک تعهد سازنده شکایت از سازنده ملک