مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت ماشین و دیه

با سلام من در تاریخ 11مرداد93 تصادف کردم و مقصر که به بنده زده بود باید خسارت ماشینم که چهارو نیم میلیون و دیه جرحی که یازده و نیم درصد است را بپردازد طی کشاکش پرونده حکم قطعی در تاریخ 14 مرداد 94 صادر شد و حکم قطعی در این تاریخ صادر شد.اکنون که در 20 شهریور 95 هستیم . بیمه مقصر بیمه توسعه است که گویا یک بیمه ورشکسته است و به هیچ عنوان پاسخگو نیست لطفا راهنمایی کنید من چطور می توانم خسارت ماشین و دیه را از مقصر بگیرم ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

طبق قانون در صورت ورشکستگی بیمه گر «صندوق تأمین خسارت های بدنی» بایستی دیه و خسارت های بدنی که به اشخاص ثالث وارد شده را پرداخت کند. معمولاً این گونه است که بعد از صدور حکم قطعی ظرف یک ماه دیه از طرف شرکت بیمه یا صندوق پرداخت می شود. اگر بیمه ای با مشکلاتی مواجه باشد، احتمال دارد که پیگیری امور مربوط به آن به بیمه دیگری مثل بیمه ایران واگذار شود.