مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

با درود، بنده یک واحد آپارتمانی را پیش خرید کرده که موعد تحویل آن طبق قرارداد مرداد 95 می بوده ولی واحد در سال 97 تحویل گردید، واحد مذکور دارای 40میلیون وام می باشد که در قرارداد متن زیر نیز ذکر گردیده بود؛
"با توافق طرفین خریدار موظف است علاوه بر پرداخت اقساط وام، سود دوران مشارکت وام به مبلغ 40میلیون توامن را نیز پرداخت نماید. شروع اقساط وام از زمان تحویل آپارتمان شروع میشود.
با توافق طرفین دوران سود مشارکت به مدت یکسال می باشد که بر عهده خریدار است ولی اگر فروشنده در تاریخ مذکور واحد را تحویل ننماید، جریمه سود دوران مشارکت به عهده فروشنده می باشد."
اکنون (آبان99) فروشنده اعلام کرده که جهت تقسیط وام به بانک مراجعه کنید و وام اعلام داشته که مدت بازپرداخت وام 12سال بوده که اکنون 7سال آن باقی مانده و ما میتوانیم حداکثر تا 7 سال درخواست قسط بندی بدهیم.
میشود در خصوص سود دوران مشارکت و جریمه و همچنین شخص پرداخت کننده آن در موضوع فوق توضیحی بفرمائید. ممنون

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
با توجه به مفاد قرارداد و این که ذکر شده در صورت تأخیر در تحویل ، سود مشارکت بر عهده فروشنده است، ایشان باید پرداخت کند.
اما برای اظهارنظر قطعی بهتر است قرارداد را به وکیل دادگستری نشان بدهید.