مشاوره حقوقی رایگان - جعل اجاره نامه

با سلام. در دادگاه شعبه ... مستاجر بنده در خانه موروثی که از برادرانم خریداری کرده بودم و به مستاجر یک طبقه را اجاره دادم، کلاهبرداری کرده و برگ درست کرده و الزام گرفته و قاضی بدون کارشناسی که تقاضا کردم رد می‌کنه و رای به مستاجر کلاهبردار میدهد. این آقا در شعبه دو دادیاری پرونده جعل برگ اجاره نامه هم دارد ولی قاضی توجهی نکرده و پنج میلیارد خانه را به این کلاهبردار داده. چی کار کنم؟ راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
از اون اجاره نامه که در این شعبه داخل پرونده گذاشتن رونوشت بگیرید و دردادگاه دادخواست ابطال اجاره نامه به استناد مجعول بودن تقدیم کنید.
ضمنا شما میتونید در دادسرا به اتهام جعل سند از ایشون شکایت کنید