مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام. اینجانب حدود یازده سال به صورت قرارداد مستقیم در واحد مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان مرکزی به طور پیوسته کار کردم. لذا حال که جوانی و توان را در این سال ها صرف خدمت نمودم بنده را با 35 سال سن به بهانه کم کاری در امور تخلیه صندوق که محل فعالیت بنده بوده، اخراج نمودند. لذا بنده درخواست بازگشت به کار دارم. راهنمایی بفرمایید برای بازگشت به کار چه باید بکنم؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

كوروش  قائيدرحمتي

كوروش قائيدرحمتي :

استان :

کمیته اگر قرارداد داشته باشه با شما باید جزب بشوید ولی اگه به عنوان خیر وبدون قراردادعمل کردی در اختیار مدیران مربوطه می باشد نهایتا به اداره کار مراجعه کنید یا سر پرستی