مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی جساب بانکی برای چک برگشتی

با عرض سلام و خسته نباشید.
از یک نفره چک 90 میلیون تومانی رو برگشت زدم و شکایت کردم و به اجرای حکم رسیده و از طریق دفتر قضایی تقاضای کامل برای مسدودیت حساب های بانکی از طریق بانک مرکزی رو دادم.
ولی کارمند اجرای احکام برام استعلام از حساب های بانکی نمیگیره. میگه باید دوباره بری دفتر قضایی درخواست استعلام حساب بدی. چون استعلام بدون حکمش ممنوع هست و مشکل بزرگ تر این هست که به صورت دستی به من تعدادی نامه مسدودیت دادن که حضوری تک تک بانک ها رو برم و مسدود کنم. بعضی بانک ها در شهرمون شعبه ندارن و این که ظاهرا اون شخص دوباره میتونه بره یک حساب دیگر باز کنه.

یک چک دیگر که برای شخص دیگر داشتم رو در شعبه دیگری شکایت کرده بودم که اون جا برام از حساب اون شخص استعلام حساب گرفتن که 16 تا حساب داشت ولی میگن هر ماه فقط یک دونه حساب رو میشه مسدود کرد و ماه بعد دوباره بیا تا یکی دیگه رو مسدود کنیم.
آیا سیستم یکپارچه ای وجود نداره که بانک مرکزی به صورت اتومات همه حساب های بانکی شخص رو مسدود کنه و تا رفع مسدودیت نتونه هیچ حسابی باز کنه یا دسته چکی بگیره؟ یا بنده باید در دفتر قضایی جملات خاصی رو بنویسم و تقاضا کنم؟ راهش چی هست ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت مربوط در سايت وكيل بگيريد