مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

بنده و دوستم و همسر ایشان یک زمین هزار متری با بر 22متر به صورت قولنامه خریداری کردیم قرار گذاشتیم زمین را به دو پانصد متر تقسیم کنیم من و دوستم موافق هستیم و ایشان متنی نوشتند و اجازه این کار رو به من دادند ولی همسر ایشان که پای قولنامه امضا هم ندارند اجازه نمیدن من چه کار باید بکنم

پاسخ ها :

تقسیم نامه زمین مشاع تقسیم ملک مشاع تقسیم نامه زمین تقسیم نامه