مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج

با سلام من حدود 3 سال پیش با مردی که همسر و یک بچه داشت صیغه 5ساله شدم و اکنون دختری2ساله داریم که شناسنامه هم رفتیم ثبت احوال گرفتیم.پارسال ایشون به دلیل اختلاف با همسر اولشون به خاطرفاش شدن قضیه من خودشون یک طرفه صیغه نامه رو فسخ کردن و مهریه ام که 14 سکه بود رو پرداخت کردند.البته من فقط رسید دریافت 14سکه رو امضا کردم چیز دیگه ای ندیدم البته ایشون 1ماه بعد رجوع کردن و بین خودمون مجدد خطبه محرمیت رو خوندیم و الان با هم زندگی میکنیم.حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه از این آقا یک دختر دارم و نیازی به اثبات ندارم میتونم تقاضای ثبت ازدواج بدم؟چون ایشون به هیچ وجه زیربارد2بت ازدواج نمیرن علی رغم اینوه هنوز باوهم هستیم.ضمنا از صیغه نامه اولیه 2سال مونده که ایشون میگن فسخ کردن و من فقط کپی دارم.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در ازدواج موقت مرد می تواند مدت باقی مانده را به زن ببخشد و رضایت یا عدم رضایت زن در این امر تاثیری ندارد و نمی تواند اعتراضی کند. قاعدتاً در زمان گرفتن شناسنامه برای فرزند می بایست ازدواج شما به همان صورت موقت هم اثبات و ثبت رسمی می شده است تا امکان گرفتن شناسنامه برای فرزندتان به وجود بیاید. در هر صورت اگر همسرتان به ازدواج دائم رضایت ندهند نمی توانید با این دلیل که فرزندی دارید او را ملزم به ازدواج دائم کنید. اگر بخواهید ازدواج موقتتان به همان صورت موقت ولی رسماً ثبت شود و سند نکاح نامه ازدواج موقت بگیرید می توانید از همسرتان بخواهید که ازدواج موقتتان به صورت رسمی ثبت شود ولی در شناسنامه چیزی درج نخواهد شد.