مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و جعل سند

با سلام طی پرونده ای که رای دادگاه تجدید نظر برای من رای به مبلغ 250 میلیون رد مال و 250 میلیون جریمه و 3 سال و نیم زندان امده وقتی به شاکی مراجعه کردم برای رضایت مبلغ 900 میلیون بجای 250 تومن میخاد سوال من اینه
1 ایا مبغی بیشتر از 250 میلیون تومانی که برای رد مال برای من قطعی شده ایا میتواند مبلغی به عنوان تادیه و تاخیر بگیرد
2 ایا با پرداخت 250 میلیون رد مال به صندوق دادگاه میتوان در مورد جریمه و حبس برای کسر ان اقدام کرد و جریمه را قسطی پرداخت
3 ایا برای زندان با کار شدن احتیاجی به پرداخت جریمه و رد مال هست و با رد مال میتوان زندان با کار شد و در مورد جریمه اعتراض کرد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شاکی به بیش تر از موضوع رد مال تعیین شده و کارشناسی شده نمی تواند درخواست دهد در رابطه با پرداخت میتوانید اعسار داده در صورت اثبات اقساطی نیز امکان پذیر است
سلام، معمولا اگر رفتار شما مورد تایید شورای زندان باشد بعد از سه ماه میتوانید اقدامات را انجام بدهید اگر بیماری خاصی داری حتما مدارک را جمع آوری کنید و ارائه بدهید تاثیر دارد موفق باشید
در ضمن رد مال میتواند ثمر بخش باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ، شما الزام ندارید مبلغ رد مال را به خود محکوم له پرداخت کنید، مبلغ رد مال را به حساب سپرده دادگستر ی واریز کنید وبرای تخفیف مجازات حبس و تقسیط جریمه درخواست تخفیف و تقسیط به اجرای احکام یا دادگاه صادر کننده رای قطعی بدهید.