مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

سلام. حدود یک هفته پیش شهرداری باقر شهر اقدام به تخریب جدول جلوی زمین کشاورزی بنده کرده است. بدون اخطار قبلی این کار رو انجام داده. البته کار بنده غیر قانونی نبوده. چون با هماهنگی دهیار روستا و نقشه کشی دقیق مهندس نقشه کش، جدول کشیده شده. حدود 15میلیون به بنده خسارت زده است. البته چون زمین کشاورزی بنده آب اصلا نداره و قنات خشک شده، بنده با هماهنگی خود شهرداری به دلیل این که زمین کشاورزی بنده چال بود سطح زمین را با خاک آوردم بالا. ولی مسئول همون شهرداری، که جدیدا به جای مسئول قبلی اومده میگه کار شما غیر قانونی بوده و میخواستین کاربری زمین کشاورزی رو عوض کنید. و به خاطر همین جدول خراب کردن.
1. حدود 1 سال از جدول کشی بنده میگذره
2. حدود 100 اصله درخت کاشتم
3. 20 ساله زمین کشت نشده
4. همسایه مجاور زمین بنده مجوز فنس داره.
5.همسایه رو برو مجوز سوله داره و ساخته
6.آب قنات روستا 20 سال خشک شده
7. بنده یک آجر داخل زمین نساختم
دوستان لطفا راهنمایی کنید. هر کس میتونه که به بنده کمک کنه من حق خودم از شهرداری مطالبه کنم و کار انشاالله به مجوز قانونی فنس کشی منجر بشه در خدمتم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از نهادهاي ذيربط پيگيري نماييد