مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الزحمه

با سلام و وقت بخیر
پسری دارم زیر 8سال که حضانتش با یک پدر بی مسئولیت هست
از 8مهر پسرم را برای ملاقات نزد من آورد گذاشت و رفت تاکنون 27روزه دنبالش نیومده
دفترچه بیمه پسرم رو باطل کرده و حتی یک زنگ نمیزنه حالش رو بپرسه فقط تو واتساپ دروس مدرسه کلاس دوم رو میفرسته براش انجام بدم
الان سه روزه دندان چانه پسرم درد میکنه
اگر بهش اطلاع بدم اصلا اهمیت نمیده و من به عنوان مادر طاقت درد پسرم را ندارم
پارسال هم بهمن ماه کودکم را با سینه عفونی نزد من اورد و 42روز پسرم را کلی دکتر بردم و کلی هزینه کردم ولی هیچ هزینه ای به من نداد
ایا اگر خودم دندان پسرم را ببرم درست کنم میتوانم با بردن فاکتور از دادگاه مطالبه کنم؟
فقط از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکند
و هر وقت کودک را پیش من آورد لباس و کیف و کتابش بوی تند سیگار میداد
همش میخواد من بدون حضانت و بیمه و نفقه کودک را نگه دارم
به همین دلیل بارها اینکار رو با من کرده
آیا میتوانم بابت وقت و زحمتی که بابت انجام تکالیف درسی با پسرم وقت صرف کردم که در باب وظیفه من نبود از دادگاه طلب حق الزحمه کنم؟
پدر کودک تاکنون بارها این کار را کرده و هیچ هزینه کمکی پرداخت نمیکند چون خودش حضانت دارد و اگر هر زمان درخواستی کنم بدون پرداخت حق الزحمه به دنبال طفل می آید و اگر در این فاصله دندان کودکم که درد میکند میتوانم خودم او را به متخصص دندانپزشکی کودک ببرم و با گرفتن فاکتور هزینه پزشکی را از طریق دادگاه از پدر استرداد کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون پدر بیمه کودک را قطع کرده و بارها اینگونه کودک را نزد من گذاشته و قصدش این است من بدون حضانت و درخواست نفقه طفل را نگه دارم
پدر کودک چندین سال است که همسر صیغه ای دارد

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

میتونید دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

یک وکیل

سلام علیکم.شما میتوانید علیه همسرت دادخواست حضانت بدید اگه دادگاه قبول کنه میتوانید نفقه فرزندت را بگیری.