مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه فوری گرفتم و مستاجر نیست

با سلام
بنده واحد آپارتمانی دارم که تا اول مهر نود و نه به مدت یکسال رهن کامل بوده، از یکماه قبل از اتمام موعد به مستاجرم اعلام کرده بودم که مجدد قرارداد تمدید نمی شود اما ایشان هیچ اعتنایی به حرف من نداشته و تلفن جواب نمی دادند، تا اینکه تماس گرفتند و من مجدد خدمتشان اعلام کردم اما باز هم اعتنایی نداشتند، بنده در تاریخ 2مهرماه دادخواست تخلیه تنظیم و بعد از تشکیل جلسات شورا و عدم حضور مستاجر حکم تخلیه فوری صادر شد، پس از طی مراحل قفل شکن و ... عدم معرفی امین توسط ایشان و نبودشان، بنده امین اموال ایشان شدم و وقتی وارد خانه شدم با مامور چون اسباب زیاد بود نتوانستم تک تک صورت برداری کنم و تنها قفل را تغییر داده و مامور صورتجلسه کرد و از خانه بیرون آمدیم تا مجدد شورا تصمیم گیری کند، مادر شوهر مستاجر در محل حضور داشت و امانت داری را نپذیرفت و بنده را تهدید کرد الان تکلیف من چی میشه؟ چه تصمیمی درست هست که به ضررم تمام نشه؟ مستاجر من زن و شوهر بوده اند که من با خانم قرارداد بستم و اصلا ایشون رو ندیدم جز روز بنگاه و تلفن هم از سمت همسرشون بوده نه خودشون، تکلیف چیه؟ جمع کردن وسایل یک نفر دیگه کار خیلی سختیه، می تونم چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

حسين حيات بيني

جناب آقای حسين حيات بيني :

سلام
بهترين راه صورت برداري كليه اموال در حضور مامور و متعاقب آن تخيله هست