مشاوره حقوقی رایگان - مشكل با سازنده

سلام
٣ تا مشكل زير با سازنده كه خريدم دارم
پول كامل داده شده و سند نيز بنام شده ولي

١- سقف مشكل نمدهي داشت كه قول رفع مشكل دادن ولي مرتبا قول امروز فردا ميدن بعد چند ماه

٢- سند با ٣ ماه و نيم تاخير بر اساس زمان مبايعه نامه زده شد

٣- در مبايعه نامه صريحا به "سيستم سرمايشي كولر آبي" اشاره شده ولي ايشون ميگن منظور كانال كشي كولر بوده كه كرديم.

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

با سلام
با یک گزارش کارشناسی ساختمان در پرونده تامین دلیل مطالب موجود را میتوانید اثبات نمایید و سپس جهت الزام به ایفای تعهد و یا خسارت عدم انجام تعهد ( حسب مورد قراردادی ) نسبت به سازنده در دادگاه صالح اقامه دعوا نمایید .