مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان چیست

بنده با حدود 13 سال خدمت در ناجا به اتهام افترای عملی به دادسرا معرفی شدم و همزمان بدون محکومیت به کمیسیون ناجا رفتم و بازخریدی برایم زدند در حالی که محکوم نشدم در ضمن در کمیسیون اتهامات دیگری به اینجانب زدند مثل اخذ رشوه و رابطه نامشروع در حالی که اینها هم جرم می‌باشند و بنده نه شاکی دارم و نه اینکه چیزی ثابت شده، و در کمیسیون می‌گفتند شنود کردن در حالی که خط تلفن بنام اینجانب نبوده و در دست اینجانب کشف نشده و جهت به کرسی نشاندن حرف خودشان این اتهامات رو زدن در ضمن اون افرادی که میگفتن من روی آنها افترای عملی انجام داده ام متهم بنده نبودن و در زمان خدمت من در آن شهرستان دستگیر نشدند و مدرک موجود هست و خود آن افراد اقرار ثبتی دادن که با زور و تهدید مامور حفا مجبور به شکایت شده اند و خود مجرم بوده اند و چون نتوانستند از ما در بازداشتگاه اعتراف بگیرن جهت پرونده سازی این کار را کرده اند و در جوابیه ای که به دیوان عدالت اداری داده اند نوشته اند که محکوم نشده ایم و طبق یکسری شنیده ها به گفته ی خودشان ما رشوه گرفته ایم در حالی که آن پولی که آنها می‌گویند از حساب شوهر خواهرم به حسابم آمده و ساکن استانی دیگر میباشد و موضوع رشوه با دادن پرینت حساب و مدارک شناسایی دامادم که نسبت فامیلی دارد و پول قرض بوده و در همان زمان پس داده شد منتفی میباشد و رابطه ی نامشروع هم دروغ بوده و خط از من نیست و حتی اسم به گفته ی خودشان زن شوهر دار را نمی‌دانند و شاکی ندارم خواستم ببینم حکم دیوان در زمانی که محکوم نشده ام و شاکی ندارم در اون موارد و با توجه به مدارک که پرونده سازی رو ثابت میباشد در مدارک ارائه شده به دیوان چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

لطیف عیدانی

لطیف عیدانی :

استان :

سلام براساس آنچه که فرمودین در مورد اتهام اولتون با توجه به عدم محکومیت در دادسرا نسبت به اتهام افترای عملی و در خصوص اتهامات دیگر شما در خصوص اخذ رشوه و رواط نامشروع هم طبق گفته جنابعالی در کمیسیون چیزی ثابت نشده ، در خصوص شنود کردن هم حسب اظهارت جنابعالی خط بنام شما نبوده و در دست شما هم کشف نشده در زمان خدمت بدلیل اتهامات مذکور دستگیر نشده اید شکات شما هم اجبار به شکایت شدن ضمن اینکه در بازداشگاه هم نتوانستند شما را مجبور به اقرار کنند اگر هم بر اثر شکنجه اقرار میکردید فاقد اعتبار قانونی است و دلیل اثبات جرم هم محسوب نمی شد شاکی خصوصی هم ندارید صرف شکایت ناجا از شما بدون ارائه دلایل مثبته به مرجع قضایی ، دیوان یقینا رأی بر برائت شما صادر خواهد کرد و از این جهت نگران نباشید.