مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث بین زن و فرزند

سلام.
4/5 هکتار زمین کشاورزی چون پدر فرزندان شهید شده بود بر طبق وصیت پدربزرگ، فرزندان شهید به جای پدرشان صاحب ارث هستند. بین یک پسر و دو دختر تقسیم شود. بعد از مدتی پسر و یک دختر فوت می کند و هیچ کدام فرزندی ندارند. اما مادرشان در قید حیات می باشد. اکنون سهم الارث مادر و دختر هر کدام به چه شکلی است؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

سلام برابر قاعده تقسیم ارث مارد یک ششم میبره مابقی مال دیگر دختر میباشد