مشاوره حقوقی رایگان - خودرو ضمانت

سلام . اینجانب در یک مغازه سم و بذر فروشی کار می کنم. یک معامله بین صاحب مغازه و مشتری صورت گرفت. معامله از این قرار بود که مشتری افرادی را به صاحب مغازه معرفی کند و بذر به آن ها بدهد صاحب مغازه به مشتری گفت که من ضمانت میخواهم و مشتری گفت من ماشینم را ضمانت میکنم. در بنگاه به اسم شما میزنم در این میان چون صاحب مغازه کار داشت نتونست بره بنگاه. اینجانب بنگاه رفتم و سند در قبال بذر به اسم من خورد. قرار بود پول های بذر ها تسویه شد سند دوباره به مشتری برگردد. اما بعد از گذشت 8 ماه پولی تسویه نشد. فقط مشتری پول های خودش که جنس برده بود را داد و پول بقیه کسایی که جنس برده بودند را نداد. صاحب کارم گفت بر روی ماشین اقدام کنیم در سند قید شده که سند در قبال بذر به من فروخته شده. حالا ما اقدام کردیم بر روی سند.
مسئله من اینجاست که مشتری به من زنگ زد گفت میرم شکایت تو رو میکنم چون بذر به من ندادی من با صاحب کارت معامله کردم با تو نکردم. پول صاحب کارت هم دادم. اصلا تو به من بذر ندادی شکایتت رو میکنم و میندازمت زندان. آیا میتونه شکایت من رو بکنه؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. با توجه به اینکه در سند قید شده در قبال بذر یعنی بذر را گرفته و سند زده است حالا اگر شکایت کرد شما طبق سند مدعی شو که بذر را تحویل گرفته حال او باید ثابت کند که نگرفته از طرفی شما اگر شاهد بر این قضیه داشته باشی شکایت او به نتیجه ای نخواهد رسید.
امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری