مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام به وکلا و کارشناسان محترم دادراه.
اگر باجاناق با سیم کارت سرقتی، خواهر زن متاهل خود را اغفال کرده و زندگیش رو از هم بپاشد و حرف های خصوصی برایش بگوید و شوهرش را طوری بد جلوه دهد که روی خواهر زنش تاثیر گذاشته و زندگی اش رو ترک کرده و ماه ها در خانه وی بماند و مسافرت برود و به اعتراض باجاناقاش توجه ننماید و مسائل زشت از این قبیل در بین شان باشد و حالا خواهر زنش حاضر به بازگشت به منزل خود نشود و در خانه ایشان و مادرش بماند و مادر زنش هم همه جوره از دامادش حمایت کند، شوهر چه کاری می تواند بکند؟ چه اقدامی می تواند انجام دهد و چجوری با چه عنوانی شکایت نماید؟ که این چنین بی ناموس ها زندگی ها را از هم نپاشند. مادر این زن همسایه ما است و ما در پیشگاه خداوند می بینیم چه کار می کنند و چجوری رفتار می کنند. مخصوصا مادر زنشان و زنی که قهر کرده در خونه این ها میماند و با حمایت مادر زن، بعض کارهای خلاف شرع و اخلاق انجام می دهند. با حمایت مادرش. شما را به وجدانتان قسم یک شکایت خوب برایش بنویسید هزینه اش رو اگر کم باشد ما پرداخت کنیم. در ضمن تمام این زن با شوهر خواهرش غیر از تماس تلفنی با شماره شوهر خواهر از طریق اس ام اس بوده ممنون وجدان و شرف داشتنتون و سپاس از مدیریت دادراه که چنین امکاناتی فراهم کردند. فقط خواهشا اگر تونستید همین امشب بنویسید و طوری بنویسید که دادسرا نتونه ولشون کنه. با تشکر. منتظر پاسخ شما هستیم.

پاسخ ها :

رضیه یوسف زاده

رضیه یوسف زاده :

استان :

سلام دوست عزیز در واتساپ پیام بدهید در صورت توافق شکوائیه تنظیم می گردد