مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام.
پدر و مادرم با هم فوت کردن. منزلی دارند که خواهر بزرگتر شکایت کردن با قصد به مزایده بردن ملک مورد نظر. ولی من و خواهر دیگرم که ساکن همون خونه هستیم مخالف فروش هستیم. حاضریم سهم اون خواهر شاکی رو برداریم ولی اون قصد داره خونه رو به کسی دیگر در مزایده بفروشه. البته ما دو تا برادر و دو تا خواهریم که سهم برادر رو با قولنامه و وکالت خریداری کرده ایم. 5 دانگ خونه الان مال ما هست و سهم شاکی فقط یک دانگ می باشد. برای جلوگیری از فروش منزل چی کار بکنیم؟ خواهر کوچکترم که سه دانگ خونه رو داره میتونه در صورتی که ثبت اسناد بگه ملک قابل افراز نیست سهم خودش رو که 50 درصد ملک هست جدا کنه و نفروشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید با پرداخت قیمت سهم وراث خواهان فروش ، صاحب سهم آنان شده و ایشان دیگر حق الزام شما جهت فروش ملک به صورت کلی را ندارند