مشاوره حقوقی رایگان - سود بانکی

سلام ببخشید یک سوال دارم امیدوارم در سریع ترین زمان به این سوال جواب دهید ، سوال اینه ، فرض کنید یک فرد
100 میلیارد دلار پول دارد که تقریبا با قیمت ارز میشه : 1.000.000.000.000.000 تومان یعنی فکر کنم از پول یک بانک بیشتره اما الان اگر این آقا بخواد یک سال سپرده گذاری کنه بانک 15% بده میشه 150 هزار میلیارد تومان ، بانک این همه پول را چگونه خواهد داد ، آیا با پول بسیار زیاد میشه سود دریافت کرد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

واقعا جای تعجب دارد چگونه این سوالها به سایت راه پیدا میکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟