مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق کارگر

باعرض سلام و ادب وخسته نباشید.
بنده به مدت 22 ماه در شرکت خدماتی شهرک صنعتی که یک شرکت سهامی خاص هست کار میکردم.
که جناب مدیر عامل بدون دلیل من رو اخراج و برادر خانومش رو جای من آوردند.
من به اداره کار شکایت کردم و شرکت محکوم به پرداخت 16500000تومن به من شد. الان چند وقت هست کارم در دادگاه. نه اموالی برا توقیف دارند و نه حساب بانکی. البته حساب شخصی مدیر عامل با رئیس هیات مدیره کار میکنه. الان در دادگاه میگن چیزی دستت رو نمیگیره.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنیم.
خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

محسن ايزدگشب

محسن ايزدگشب :

استان :

سلام
سهام شرکت را از طریق اداره ثبت شرکتها با درخواست به اجرای احکام توقیف نمایید

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

اگر چیزی برای توقیف نیست دادخواست ورشکستگی بدید اینجوری مجبورن پول شمارو بپردازن

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام .میتونید از اجرای احکام درخواست کنید که شرکت را ممنوع الخدمات نماید.اینجوری مجبور میشن حق وحقوق شما را پرداخت کنند.