مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع

من و برادرم و عمویم مالک ملک مشاعی می باشیم، سهم من و برادرم 4 دنگ و عمویم 2 دنگ می باشد،چندی پیش عمویم درخواست فروش از طریق مزایده داده است، می خواستم بدونم می تونم بعد از مزایده بالاترین رقم پیشنهادی رو پرداخت کنم و سهمش رو بخرم، یا اینکه حتما باید در مزایده شرکت کنم، چون میترسم در مزایده بازنده بشم و ملکم از دستم بره،

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

باید در مزایده شرکت وبالاترین مبلغ را پیشنهاد بدهید واگر قبل از مزایده با ایشان توافق کنید ادامه عملیات اجرایی متوقف میشود