مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت و تامین خواسته در بحث حقوقی

باسلام ایا در طرح الزام به رفع ممانعت از حق در بخش حقوقی میبایست تامین خواسته از باب خسارات وارده را نیز همزمان مطرح کرد یا فی نفسه در این موضوعات جبران خسارات وارده به خواهان قرار داشته است؟و ایا در صورت عدم طرح تامین خواسته بعد از رفع ممانعت از حق باتوجه به دستور موقت پرونده مختومه میشود؟ درصورت راهنمایی سروران سپاسگزار خواهم شد

پاسخ ها :

رفع ممانعت از حق دستور موقت تامین خواسته