مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن لوله عبوری از داکت هواکش به دلیل خرابی لوله آب کولر از پشت بام به سقف طبقه اول و کف طبقه دوم

سلام ما در طبقه دوم یک ساختمان 24واحد به صورت استیجاری ساکن هستیم، دیروز با اومدن همسایه طبقه اول و گفتن که سقف ما نم پس داده و لوله شما خراب شده است، من اقدام به بستن آب کلی واحدمان کردم ولی با توجه به بستن آب صدای آب قطع نشد!
که من به همسایه طبقه پایین گفتم از طبقات بالاتر یا پشت بام است ولی متاسفانه مدیر ساختمان در ساختمان نبود!! که من باتوجه به داشتن یک کلید (زاپاس) کمکی به پشت بام رفتم و متوجه آب گرفتگی شدیدی در پشت بام شدم که با بستن مهره شل شده لوله آب کولر یک همسایه نامشخص که به مروز زمان پوسیده شده بود و برداشت راه اب (کف شور) پشت بام آب از پشت بام خالی شد و من با آمدن به خانه متوجه خیس شدن کف اتاق خواب و خرابی کیس کامپیتر و لپ تاپ و تلفن همراه خود شدم (نه به صورت کاملا خراب) و همچنین میز کامپیوتر و وسایل برقی موجود در اتاق، باتوجه به خسارات به عمل اومده من میخواستم مقصر و واحد یا شخص خطا کار این خسارت و صدمه وارده به واحد را بدانم کیست!
در ضمن کلید یدک که در دست واحد ما بود به منظور خرابی مکرر کولر ما از مدیر ساختمان گرفته شده بود و هیچگونه مسئولیتی در زمان یا شرایط بحرانی متوجه من یا خانواده مان نبوده است!! آیا نباید مدیر یک شخص یا مسئولی به جای خود معرفی میکرد؟!

*پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم*

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام خسارات اینگونه و میزان تقصیر طرفین توسط کارشناس و النهایه مقام قضایی تعیین می شود