مشاوره حقوقی رایگان - چند شرکت و یک مدیر عامل

فرض می کنیم که فردی تعدادی شرکت و موسسه ثبت کرده و خودش مدیر عامل همه آنهاست .
با توجه به اینکه این موضوع در کشور خلاف قانون هست اما جلو آن گرفته نمی شود .
حال سوال این است که برای فردی که به طور همزمان مدیر عامل چند شرکت و موسسه است چه مشکلات قانونی ممکن است رخ دهد ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

طبق قانون با تقاضای ذینفع در این موضوع دادگاه حکم عزل او را صادر خواهد کرد و این حکم قطعی خواهد بود.