مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی چک برگشتی

با سلام.
همسر بنده 9 سال پیش با شخصی شریک بود وقتی شراکتشون به هم خورد، یک فقره چک به مبلغ 3 میلیون تومان از همسرم پیش آن شخص ماند که اقدام کرد. ولی همسرم در هیچ کدام از جلسات حاضر نشد و بعد از 9 سال مبلغ 22 میلیون شده و با دستور از اجرای احکام حساب های همسرم رو مسدود کرده. ولی حساب هایش موجودی نداشته. آیا با توجه به این که در جلسات نبود، اگر شاهد برای پرداختش داشته باشد میتواند اعاده دادرسی و یا واخواهی بزند و سریع دستور رفع مسدودی حساب هایش را بگیرد؟
و یا راه دیگری وجود دارد و چقدر زمان نیاز هست؟ چون می خواهد وام بگیرد و فرصت وامش تمام می شود
با تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

تنها راه شما اعاده دادرسي و ارائه دليل جديد كبني بر پرداخت مبلغ چك و يا اماني بوده آن است