مشاوره حقوقی رایگان - عرصه و اعیان سند 147

سلام
پدر و عموی بنده قبل از انقلاب یک قطعه زمین به مساحت 300 متر مربع خریداری نموده اند و هرکدام در 150 متر مربع آن یک واحد مسکونی ساخته اند. بعد از انقلاب به استناد به قانون 147، سند گرفته اند. در ضمن سند 300 متر مربع در اختیار آنها بوده که پس از اقدام به اخذ سند 147 اداره ثبت آن را گرفته است و سند های جدید را صادر نموده است.
در سند دفترچه ای آنها شش دانگ یک باب ساختمان مسکونی با حدود اربعه مشخص ذکر شده است. حال عرصه و اعیان ملک به چه نحو است و آیا می توان اقدام به تخریب و نوسازی کرد و برای واحد های جدید سند تفکیکی گرفت.

پاسخ ها :

محمد اسدی

محمد اسدی :

استان :

سلام اگر سند زمین بین پدر و عمو شما مشاعی باشد هر گونه تخریب و نوسازی باید بااجازه شرکا باشد