مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای مهریه

سلام. من خانمی 28 ساله هستم. حدود 7 سال ازدواج کردم. صاحب یک فرزند دختر هستم. خودم تحصیل کردم ولی شوهرم تحصیلات ابتدایی دارند. مشکل من با تحصیلات نیست. ما از همون اوایل زندگی مشکل داشتیم. بعد ها فهمیدم که همسرم با دختر ها در ارتباط هست. دفعه اول بود که فهمیدم اظهار پشیمونی کرد که به کسی نگم و من گذشتم. باز دوباره از اون موقع دو سال میگذره. مدت دو سال چندین بار تکرار شد. گوشیش از من قایم میکنه. رمزش رو تا بفهمه فهمیدم عوض میکنه. چه خوب باشیم چه دعوایی کلا رو گوشیش حساس هست. تو دعوا حتی دست بزن داره. چند بار من کتک زده من چیزی نگفتم. هنوز هم در حد پیام این ها با دخترا هست. با همه چی ساختم ولی بدهکارم شدم. تو دعوا میگه برو اصلا . الان من به خاطر بچم موندم. من نمیخوام دخترم دست این آقا باشه. چجوری میتونم مهریم بگیرم با حکم توقیف اموال و هم دخترم. تو رو خدا کمکم کنید. این که چقدر زمان میبره کار ها انجام شه؟ یعنی واقعا از طریق توقیف اموال حتما به حقم میرسم؟ تو رو خدا راهنماییم کنید. من شدم بازیچه دست این چون چندین بار بخشیدم الان وقیح شده خیلی. ممنونم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله می تونید مهریه خود را مطالبه کنید و اموال همسرتون رو توقیف کنید لذا بهتره برای سرعت کار با یک وکیل همکاری داشته باشید همچنین میتونید در خصوص نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت نیز دادخواست علیه شوهرتون مطرح کنید