مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه غیر از زنا

سلام، خسته نباشید.
بنده در سال 92- 93 با یکی از هم‌ کلاسی های دانشگاه در داخل ماشین نشسته بودیم که ما رو گرفتن. بعد چون فامیلم دیر اومد من رو به زندان موقت بردن و فرداش از من اثر انگشت و عکس گرفتن و همون روز آزاد شدم. برای من 50 ضربه شلاق تعزیری حکم بریدن و با دادن پول، شلاق نخوردم. بعد از 2 سال یعنی 94 یا 95 برای استخدامی نیروی انتظامی ‌رفتم که گفتن سوء پیشینه داری و رد شدم. میخواستم ببینم برای من سوء پیشینه ثبت شده یاخیر؟ ممنون اگر لطف کنین جواب بدین.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در سابقه کیفری شما هست ولی معمولا در سو پیشینه نمیاد با اینحال جهت اخذ سوپیشینه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید