مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه ندادن نفقه

با سلام همسرم از من شکایت کرده و پیامک اومده بدین شرح که: شکوائیه شما با کد پیگیری .......به فا شریف آباده ارسال شد. میخواستم ببینم منظورش چیه و شکوائیه به کجا ارسال شد چه کار باید بکنم؟ من و همسرم آشتی کردیم. الان باید چکار کنیم شکوائیه اجرا نشه؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام وقت رسیدگی براتون تعیین میشه قبل از وقت اعلام کنید به صلح و سازش رسیدین