مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین کشاورزی بین وراث

با سلام و وقت بخیر
پدر اینجانب حدود 2 هکتار زمین کشاورزی دارد که این دو هکتار را 8 سال پیش درختان پسته زده. ولی درختان بعضی از آن ها در مواقع کاشت یا بعد از کاشت خشک شده یا نابود شده. الان درختان 8 ساله و 7 ساله و یک ساله هست. با اصرار فرزندان خود تصمیم به تقسیم بین فرزندان خود گرفته
یک دختر و سه پسر
سوال این جانب این هست که، باید زمین رو چند قسمت کنیم که سهم دختر به دست بیاد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

7 قسمت باید تقسیم شود و سهم دختر یک سهم است