مشاوره حقوقی رایگان - خريد باغ

با سلام
من يه باغ خريدم كه بعد از يك سال مشخص شد قيمت رو خيلي بالا دادن و نيز در قولنامه قيد شده برق يك فاز در باغ موجوده و الان نمي تونه اين برق رو براي من تامين كنه .بفرمائيد ميشه با اين شرايط قرارداد رو فسخ كرد ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

همه چیز بستگی به قراردادی دارد که شما و فرد فروشنده تنظیم کرده اید. اگر در قرارداد اختیارات فسخ معامله را از خود سلب نکرده باشید و در واقع این اختیارات را گنجانده باشید امکان این را دارید که معامله را فسخ کنید. مثلا در مورد فروختن به قیمت بالاتر به شرطی که در قرارداد کلیه خیارات از جمله غبن را از خود سلب نکرده باشید، با رعایت شرایطی اساسی می توانید فسخ کنید. در مورد برق نیز اگر خیار وصف را از خود سلب نکرده باشید، امکان فسخ را با رعایت شرایطی خواهید داشت. در صورت مشاهده متن مبایعه نامه (قرارداد) بهتر می توان نظر داد.