مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

درود بر شما. ملکی را در سال 97 در شمال خریدم. چک آخر رو بابت سند و پایان کار، پاس نکردم. بعد از یک سال فهمیدم سند ندارد. شرط هم نگذاشتیم. ولی بعدا نوشتند اگر هر یک از چک ها پاس نشود مبایعه نام منفسخ است. ویلا رو گرفتند. آیا میشود یا خیر؟ منفسخ میتوانند بنویسند یا خیر؟ در معامله حالا کارشناسی شد، کارشناسی نوشتند قسمتی که نوشتند منفسخ هست، جعل شده است. حالا چکار باید کرد؟ آیا من ویلا رو میتوانم پس بگیرم؟ چقدر طول می کشد؟

پاسخ ها :

فسخ مبایعه نامه به دلیل عدم وصول چک فسخ مبایعه نامه به دلیل پاس نشدن چک جعل مبایعه نامه منفسخ شدن مبایعه نامه کارشناسی مبایعه نامه استرداد ملک قوانین خرید و فروش ملک فسخ مبایعه نامه