مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

سلام حدود 2 ماه پیش مبایعه نامه در رابطه با خرید ملک داشتم که 30 درصد مبلغ پرداخت شد و قرار شد مابقی مبلغ که چک دادم در تاریخ مقرر اوایل مهر در ازای تحویل کلید و محضر پرداخت گردد الان فروشنده که قرار بود زودتر دنبال تک برگ کردن سند منگوله دار باشد میگوید که وکالت بلاعزل به من میدهد که بقیه کارها را دنبال کنم چون ایشان هم جای دیگه ای خرید کرده و چک بنده را خرج کرده حالا از لحاظ قانونی این کار که ایشان به بنده وکالت بلاعزل بدهد مشکلی ایجاد میکند یا نه. ممنون لازم به ذکر است که خریدار من و یکی از اشنایانمان هست دو نفر ممنون

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

در صورتیکه مبایعه نامه فیمابین باشد ووکالت نامه بلاعزل جهت پیگیری امورات انتقال سند به شما داده شود بلا اشکال است البته می توان هزینه ها ومخارج مربوطه را از فروشنده بگیرید.

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام و عرض ارادت قرارداد قانون حاکم بین طرفین هست لذا هر چیزی که در قرارداد قید شده موبه‌مو باید اجرا شود و در تاریخ محضر نیز برگه عدم حضور از محضر می بایست اخذ شود لذا اگر توافقی غیر از قرارداد دارید باید آن را مکتوب کرده و توافق جدید حاصل نماییدهمچنین اگر چنانچه وکالت بلاعزل اخذ نمایید می‌بایست تمام مراحل اخذ سند و تک برگی نمودن سند را خود انجام دهید و تمام هزینه های دارایی و شهرداری و همچنین سایر استعلامات را خودتون باید پرداخت کنید همچنین اگر در زمان وکالت یکی از طرفین فوت نماید وکالت به کلی باطل میشود.