مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن حكم تخليه فوری

با سلام بنده سال قبل يه واحد خريدم كه قبل خريد بنده در رهن مستاجر بود و با خواهش و التماس مستاجر قرار بر پشت نويسي اجاره نامه شد تا پايان قرارداد اجاره در منزل سكونت داشته باشند مورخ پايان اجاره نامه 99/06/05 بود . بنده نيز چون مستاجر بودم و قراردادم برج 4 به پايان رسيده بود مجبور شدم تخليه و اثاث منزل خونه فاميل و آشنا ببرم تا مستاجر خالي كنه. ولي متاسفانه مستاجر هرروز با وعده دروغ امروز فردا كرد و 30ميليون هم بابت اجاره خونه جديد از پول پيش كه نزد من بود از من گرفت ولي متاسفانه ديروز اعلام كه بنده تا آبان بخاطر كرونا نميتوانم خالي كنم و به شما هم حكم تخليه نميدهند بفكر خودتان باشيد بنده هم بيرون بدون منزل با همسرم آواره شديم همش خونه فاميل و آشنا .
حال ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد چگونه اقدام كنم و آيا واقعا الان حكم تخليه به صادر نميشود؟
ناگفته نماند مستاجر بنده مايل به اجاره منزل جديد نيس وگرنه منزل خالي موجوده

پاسخ ها :

حکم تخلیه فوری مستاجر عدم تخلیه مستاجر پس از پایان قرارداد عدم تخلیه مستاجر به دلیل کرونا حکم تخلیه مستاجر تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر کرونا