مشاوره حقوقی رایگان - سهم سود

سلام بنده 6 ماهی با دامادمون مغازی راه انداختیم ..... سرمایه از دامادمون و کار کردن از من که بنده 30 درصد از سود بهره میبرم 70 درصد سرمایه گذار که دامادمون میشه .... .و الان چند وقتی که قیمت ها افزایش یافته سرمایه گذار میگه باید سود ها رو با قیمت جدید حساب کنیم .... بر فرض مثال ما کفشی خریدیم 70 تومن و فروش ان بوده 140 و قیمت های فروش بعد از چند وقت افزایش دادیم یعنی همون کفش 70 تومن خرید میفروشیم 180 الان سرمایه گذار میگه کفش شده 90 پس ما باید کفش به قیمت 90 حساب کنیم در صورتی که ما کفش 70خریدیم .... ایا حرفش درسته یا نه .... من باید قبول کنم یا نه

پاسخ ها :

نحوه تقسیم سود در شراکت سهم سود در شراکت سود شرکت سهم شراکت شراکت سود