مشاوره حقوقی رایگان - شراکت مغازه

باسلام.
بنده 4سال پیش در مغازه لبنیاتی که از دوستم بود و دایر بود شراکت کردم. و توافق به سود نصف نصف و همچنین حق الزحمه چرخاندن مغازه، ماهی یک تومن جداگانه به شریکم تعلق بگیرد. و سود من ماهانه هرچه بود پرداخت شود.
6ماه بیشتر سود (بصورت دستی) نگرفتم که دیگر حاضر به پرداخت سود و محاسبه فروش مغازه نشد. منم برای کاری مجبور به سفر بودم. الان برگشتم میخاهم شکایت کنم (نوشته قراردادی با ایشان دارم)
میتوانم سود این 4سال را طلب کنم؟
مغازه جابجا شده، میتوانم اصل پولم را پس بگیرم؟
همچنین قیمت اجناس مغازه 3برابر شده، میتوانم سرمایه ام را بروز حساب و طلب کنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

ابتدا باید قراردادمطالعه شود بعدنظر داد، ولی اگر در قرارداد شراکت بالمناصفه داشتید قابل مطالبه هست