مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل نازایی مرد

با سلام. من 36 سالم هست. یک سال و نیم هست با یک مرد 42 ساله که قبلا یک بار زنش رو طلاق داده ( خودش اون موقع میگفت به خاطر بچه دار نشدن که مشکل 70درصد زن و 50 درصد از من بود، طلاق گرفتیم. )
بعد از چند ماه فهمیدم اون زن قبلیش ازدواج کرده و بچه دار شده. و این که به زور من، چند تا مطب دکتر رفتیم و اون جا دکترا گفتن ایشون اصلا بچه دار نمیشن. خیلی ناراحت شدم به خاطر دروغ خودش و خانوادش. اما اوایل چون نمیخواستم زندگیم بپاشه به روی خودم نیاوردم. اما بعدش اخلاقای خودش و خانوادش آزارم میداد. هیچ ارزش و احترامی برایم قائل نبودند. به مرور دیدم که خانواده قابلی نیستن و سر یک موضوعی که دعوامون شد و مادرش اومد هرچی از دهنش دراومد به من گفت. الان من دو ماهه خونه پدرم هستم و دنبالم نیومدن. به همسرم گفتم باید بری کلینیک نازایی تا درمان بشی و این که نزاری مادرت به من بی احترامی کنه تا برگردم. ایشون گفتن من کلا بچه دار نمیشم و پول هم ندارم خرج کنم.
الان هم بعد از دو ماه چون دیدم این درست بشو نیست، میخوام دیگه طلاق بگیرم. میگن طبق قانون، قبل پنج سال زندگی با مرد عقیم نمیشه طلاق گرفت. آیا چون بهمون دروغ گفتن حق طلاق بامنه؟ اگه یک موقع توافقی طلاق بگیریم باز میتونم مهریم رو بگیرم.
ممنون از شما.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اولا چنین قانونی نداریم که 5 سال بگذرد ، خیر شما میتوانید با نامه پزشک و تایید مشکل ایشان تقاضا دهید . دوم حق طلاق با شما نیست و صرفا میتوانید یکطرفه تقاضای طلاق بدهید
سوم طلاق هیچ ارتباطی با مهریه ندارد و میتوانید مهریه را مطالبه کنید