مشاوره حقوقی رایگان - برای اضافه نمودن کلمه سید در ابتدای نام طرح آن در دادگاه عمومی به چه صورت هست ؟

عمو های اینجانب با طرح در دادگاه به نتیجه رسیدهاند آیا با سند شناسنامه ایی عموها میشود راه را کوتاهتر کرد؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای اضافه کردن پیشوند سید بایستی به اداره ثبت احوال مراجعه کرد و با ارائه مدارک مورد نیاز عنوان شده در سایت ثبت احوال درخواست اضافه کردن پیشوند سید را مطرح کرد.
بله با استناد به سند شناسنامه ای عموها می توان راحت تر پیشوند سید را به نام خود اضافه کرد.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

قطعا بی تاثیر نیست منتهی شما ابتدا میبایست به ثبت احوال مراجعه بفرمایید