مشاوره حقوقی رایگان - خرید فروش ارثیه قولنامه رسمی ولی صوری

سلام. وقت بخیر. ما 5برادر و 6 خواهریم. پدر و مادرم 8سال پیش چون پهلوی دوتا از برادرانم زندگی میکرده اند و از فرصت استفاده کرده اند و بصورت صوری بدون پرداخت وجهی که در قولنامه قید شده کل ملک و داریی پدرم را بصورت مساوی بین خودشون دوتا از پدرم خریده اند (بصورت صورتی به نیت اینکه بقیه فرزندان را از ارث محروم کرده باشند) الان با توجه به زنده بودن پدر و پشیمانی اش از واگذاری به اون و برادرام بصورت صوری ایا راهی دارد که بنا به خواسته الانش که میگوید میخواهم تمام اموالم را بین همه یازده فرزندم بصورت عادلانه تقسیم نمایم. اینکار را انجام دهد؟ با توجه به قولنامه و اقرارنامه ای که بصورت محضری و صوری بمبلغ 40 میلیون تومان به دو برادرم 8سال پیش تنظیم کرده بوده ولی وجهی بین رد و بدل نشده است؟ باتوجه به زنده بودن خود پدر و دادخواست ابطال معامله قبل که از روی عصبانیت و احساساتی بودن به نیت محروم کردن 9 فرزند دیگر انجام داده بوده و تصمیم الانش برای تقسیم بین 11 تا فرزند؟ لطفا راهنمایی و راهکار بفرمایید. سپاس

پاسخ ها :

ابطال معامله صوری پس گرفتن ملک از فرزند تقسیم اموال قبل از فوت تقسیم اموال بین فرزندان تقسیم اموال توسط پدر تقسیم اموال