مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک گم شده

با سلام، چک کشیدم و گمش کردم. یادم نبوده چی بوده، سه سال از تاریخش گذشته یکی برده بانک وصول شده چیکار کنم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام شما همون زمان باید اعلام مفقودی چک میکردید و جلو حساب را میبستید الان ممکنه قاضی شما را محکوم به مرداخت وجه چک کنه... تنها میتونید اگر مبلغ بالاست بعد از محکومیت اعسار از پرداخت وجه چک بزنید..
اتهام سرقت به خواهان پرونده برای اینکه ببینید دارنده ازکجا چک به دستش رسیده مفید فایده خواهد بود