مشاوره حقوقی رایگان - اموربانکی (تقسیم پس انداز بانکی پدر)

باسلام وخسته نباشید . سوال من درمورد امور بانکی هست پدرم ۶ سال پیش فوت کرد ومن اون موقع کوچک بودم وهنوزم به سن قانونی نرسیدم(۱۶ سال هستم) بعد این که پدرم فوت کرد میخواستیم که پس انداز های بانکی پدرم رو تقسیم کنیم (یکی از برادرهام که وکالت یا برگه ای داشت که پدرم پیر شده ودیگه کارهاش رو نمی تواند انجام دهد وبرادرم به جاش انجام می دهد ) همین برادرم که وکالت داشت پول های حساب بانکی پدرم رو برداشت که بگیرم میان چند تا برادرها تقسیم کنیم بعد مثلا اگه در حساب بانکی پدرم مثلا ۱۰۰ میلیون بود برادرم گفت که ۱۰ میلیون هست (البته گفته باشم که من اون موقع وهنوزه هم نمی دونم که پدرم در چه بانک هایی حساب داشت وچقدر پس انداز داشته) خوب الا ن باید چجوری بفهمم که پدرم درچه بانک هایی حساب داشته وچقدر پس انداز داشته؟ واگر بفهمم برادرم دروغ گفته چجوری باید این موضوع رو پیگیری کنم وپول ها رو از برادرم بگیرم ؟؟؟‌ خواهشا یک راه بگین که هم دردسر ان کم تر باشد وهم راحت تر وممنون وخسته نباشید.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما باید درخواست انحصار وراثت بدهید و از دادگاه بخواهید که از بانک مرکزی استعلام کند. برادرتان اگر قبل از فوت برداشتی کرده باشد کاری نمی توانید انجام دهید. ولی اگر بعد از فوت برداشت کرده باشد می توانید علیهش اقدام کنید.

یک وکیل

با دادراه همنظر هستم