مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام، من به دلیل وجود اختلاف شدید و مقدور نبودن ادامه زندگی با خانومم، با وجود داشتن دو فرزند خواستار طلاق یک طرفه هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت عدم توافق می بایست با پرداخت حق و حقوق مالی ایشان از جمله نفقه ، جهیزیه در صورت وجود ، مهریه و ... و پس از طی کردن جلسات مشاوره الزامی نسبت به دادخواست طلاق یکطرفه اقدام کنید