مشاوره حقوقی رایگان - خودرو برای مهریه

سلام. ببخشید من برادر خانمم با خانمش در دوران عقد به مشکل خوردن و احتمالا جدا میشن. در همین حین برادر خانمم ماشینش فک پلاک کرد و به نام من پلاک بر روی ماشین نصب کردیم. برگ سبز ماشین هم به نام من خورده ولی پولی رد و بدل نشده این وسط. حالا خواستم بپرسم اگر خانواده همسر برادر خانم من شکایت کنه برای مهریه، و به دادگاه بگن که این قرارداد صوری بوده و برای فرار از دین انجام شده، آیا برای من این وسط که خودرو به نامم خورده مشکل ایجاد میشه؟

پاسخ ها :

انتقال ماشین برای فرار از مهریه معامله صوری به قصد فرار از مهریه معامله صوری به قصد فرار از دین مجازات انتقال گیرنده معامله صوری خریدار در معامله صوری معامله صوری فرار از دین مهریه