مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساخت و ساز

با سلام. من منزل پدرم را فروختم. در قولنامه یک طبقه با حیاط فروخته شده در حالی که نیم طبقه نیمه کاره و یه مغازه که به صورت خلافی کار شده بود داشته و حدود یک ماه دیگر باید خانه را تخلیه کنیم. ما الان می‌خواهیم طبقه‌ی بالا را تخریب کنیم و تیر آهن و آجرها را برداریم آیا امکانش هست؟ البته با وکالت بلاعزل فروختیم که اونم وکالت زدیم آیا امکانش هست ما این کار رو بکنیم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر موارد اضافی را بطور خلاف ساختید میتونید تخریب کنید.