مشاوره حقوقی رایگان - قوادی گری

سلام
خواهرم حدود دوماهه تو بازداشتگاه اوین بند دو الف هست و بجرم قوادی گری توسط اطلاعات سپاه دستگیر شده. دوستاش به جرم روسپی گری فعلا با وثیقه آزاد شدن اما به خواهرم آزادی موقت نمیدن.ظاهرن خواهرم به جرمش اعتراف کرده و در حد معرفی چند نفر رو به خارج از کشور هم فرستاده که برگشتن و همگی گفتن به اراده خودشون رفتن.وکیل هم اجازه دسترسی به پرونده رو نداره تا روز دفاع آخر. چه کار باید بکنیم .چی بهش بگیم که کارو خرابتر نکنه چون فقط دوبار ملاقات داشتیم و تماسش خیلی کوتاهه .هیچ چاره ای به ذهن ما نمیرسه.حکمش چطور میشه با چه وکیلی باید مشورت کنیم که بخوبی از پس پرونده بر بیاد و هزینه اش چقدر خواهد بود.خواهش میکنم جوابمو بدید .خیلی مستاصل هستیم.با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در دفاعیات معمولاً آن اعترافی که نزد خود قاضی انجام می شود ملاک است تا اعترافات نزد بازجو. اگر هدف از بهم رساندن آن افراد مقاصد دیگری به طور مثال ازدواج و تور مسافرتی و... بوده است جرم قوادی تحقق پیدا نمی کند. همچنین برای تحقق جرم قوادی باید زنا و لواط تحقق پیدا کرده باشد. در کل اظهارات سایر متهمان نیز تأثیرگذار است. حد قوادی برای زن 75 ضربه شلاق است و در صورتی که این اقدامات سازمان یافته تر (مثل دایر کردن خانه فساد) باشد مجازات یک یا ده سال حبس خواهد داشت. بسته به کم و کیف ماجرا ممکن است مشمول عناوین مجرمانه دیگری هم به تشخیص قاضی شود. در هر حال برای گرفتن وکیل می توانید از قسمت «وکیل می خواهم» همین سایت درخواست خود را ثبت کنید، تا هزینه آن اعلام شود.