مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در شرکت سهامی خاص

من و دوستم یک شرکت سهامی خاص ثبت کردیم و در قالب شرکت یک کارخانه تولیدی راه انداختیم ، یکسال با هم همکاری داشتیم الان بعد از یکسال میخاهیم قرارداد ببندیم ، کار به صورتی هست که سوله از من هست و تجهیزات شرکت از دوستم چطوری قرارداد ببندیم که متضرر نشویم ، نکته کار ما این است که در طول یک سال تمام پول ها را دوستم پرداخت کرده و تمام فروش کارخانه هم برداشت دوستم بوده ، شایان ذکر است که دوستم در شرکت رئیس هیت مدیره و مدیر عامل می باشد و 50% از سهام کارخانه را در دست دارد ، قرارداد باید به چه صورت باشد ؟

پاسخ ها :

قرارداد شراکت نحوه شراکت شراکت در شرکت سهامی خاص شراکت شرکت سهامی خاص قرارداد