مشاوره حقوقی رایگان - کوچه خصوصی

ما زمینی وارثی داریم که به من و برادرم و برادر زاده هایم رسیده است
وبرای رفت و آمد خودمان کوچه ای احداث نمودیم که در وصیتنامه گفته شده بود. روبه روی زمین ما زمین همسایه قرار دارد و زمین او در طرف دیگری به جاده اصلی متصل است اما اکنون قصد رفت و آمد از کوچه ما را دارد آیا با این ادعا که برق و آب و گاز در کوچه رفته کوچه عمومی شده است و راهنمایی کنید برای جلوگیری باید چه اقدامی کنیم ممنون

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

اگر کوچه بن بست بوده و یا از املاک شخصی خودتان آنرا احداث کرده اید، هیچ کسی بدون اجازه شما حق تردد و استفاده ندارد. اما اگر بن بست نیست باید از طریق شهرداری و طرح جامع شهری پیگیری کنید ببینید که جز اموال شهرداری و عام المنفعه به ثبت رسیده یا خیر، بر اساس آن می توانید اقدام کنید.