مشاوره حقوقی رایگان - توقیف رهن منزل

با سلام
رهن خانه بابت مهریه از طریق ثبت توقیف است ایا موجر میتواند تا پایان قرارداد پول را به حساب ثبت نریزد ؟
موجر میگوید بعد از اتمام قرارداد حکم تخلیه میگیرد و بعد پول را میدهد؟ ایا میتواند همچین کاری کند .و اینکه همسرم 8 ماه است که در این خانه زندگی نمیکند ایا میتواند ادعا کند جز مستثنیات است باتوجه به اینکه خانه ای هم داشته و صوری به خواهرش فروخته ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.موجر باید به حساب اداره ثبت فورا واریز کند.و سوال دوم شما هم منفی است.

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

بله موجر تا پایان قرارداد تکلیفی به پرداخت پول پیش ندارد و بعد از اتمام قرارداد به حساب ثبت یا دادگاه واریز می کند... پول پیش معمولا جز مستثنیات میباشد و خروج آن از استثنا کار دشواریست