مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اخذ توضیح

در یک پرونده سرقت از اماکن خصوصی محکوم یه یکسال حبس و رد مال شده ام. چون رای غیابی بود واخواهی زدم. الان برای ضامنم ابلاغیه ای از اجرای احکام آمده و علت حضور را اخذ توضیح (چنانچه به دستور بازپرس مبنی بر ضبط وجه الکفاله اعتراضی دارید ظرف مهلت مقرر به شعبه مراجعه کنید (10 روز) ذکر شده. یعنی چی؟ برم منو نگه میدارن؟

پاسخ ها :

ابلاغیه ادای توضیح ابلاغیه اخذ توضیح ضبط وجه الکفاله اعتراض به ضبط وجه الکفاله ابلاغیه وجه الکفاله