مشاوره حقوقی رایگان - درباره سود بانک

سلام ببیخشید من همیشه شیشم به شیشم برام سود میاد. بعد بانک گفتن سود بانک ها دیگه روزانه نیستن ماهانه کردن باید پول یه ماه تو حسابت باشه که سود بیاد بعد من بعد شیشم یه مقدار جزئی پول برداشتم بعد قبل شیشم دوبار گذاشتم سر جاش حالا میخوام بدونم سود یه ماه میاد برام یا اینکه چون دست زدم بهش برام سود نمیاد یا سود اون مقدار پول که یه ماه تو حسابم بوده میاد برام؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.